Απόλαυσε COSMOTE TV στο κινητό, στο tablet ή στον υπολογιστή σου

Για να αποκτήσεις την υπηρεσία θα πρέπει να είσαι συνδρομητής COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου ή μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης και επιπλέον να διαθέτεις:
1.    Μια ενεργή σύνδεση OTE ADSL/VDSL
ή/και
2.    Μια ή δύο συνδέσεις COSMOTE που θα πρέπει να ανήκουν στα στοιχεία σου. Δες τα συμβατά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας COSMOTE εδώ

Για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE TV GO on line θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό στο My COSMOTE Σταθερή. 

Εάν έχεις ήδη ενεργό λογαριασμό My COSMOTE Σταθερή, μπες στο My TV και ενεργοποίησε την υπηρεσία COSMOTE TV GO. Εναλλακτικά, επισκέψου ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή κάλεσε στο 13888.
Μετά την επιτυχής ενεργοποίηση θα λάβεις ένα SMS με τους κωδικούς σου.

Image

ΣΥΝΔΕΣΗ

Για χρήση σε κινητό τηλέφωνο smartphone ή tablet, θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή COSMOTE TV GO από το App Store ή το Google Play Store. Η ιστοσελίδα της υπηρεσίας για χρήση από ηλεκτρονικό  υπολογιστή είναι www.cosmotetvgo.gr. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα αναπαραγωγής (COSMOTE TV GO Player). Αναλυτικές οδηγίες εδώ. Για πρόσβαση στα προγράμματα της υπηρεσίας θα πρέπει να συνδεθείς με τους κωδικούς που έλαβες στο SMS.*Σημείωση: Ο κωδικός για τις υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE TV είναι κοινός για πελάτες hybrid. Εάν τον έχεις αλλάξει στην υπηρεσία COSMOTE TV θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον νέο κωδικό που έχεις θέσει εσύ. Η συσκευή σου πρέπει να ικανοποιεί συγκεκριμένες προδιαγραφές για την σωστή λειτουργία της υπηρεσίας. Δες στα FAQs τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει η συσκευή σου.

Image

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Μπορείς να αλλάξεις τα στοιχεία πρόσβασής σου (σύνδεση ΟΤΕ ADSL/VDSL ή και τους αριθμούς σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας COSMOTE) στο Μy COSMOTE Σταθερή. Στην ενότητα ΜΥ TV μπορείς να αλλάξεις τις προσβάσεις σου στο μενού «Διαχείριση» COSMOTE TV GO.

Εάν δεν έχεις λογαριασμό My COSMOTE Σταθερή, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό εδώ.