Προγράμματα Double Play

Νέα Προγράμματα COSMOTE Double Play Fiber
Πιο γρήγορο Internet, με δέσμευση πραγματικής ταχύτητας, στο μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα
Tο Internet στο σπίτι σου μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών
Το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, το COSMOTE Fiber φέρνει στο σπίτι σου γρήγορο Internet με υπερ-υψηλές ταχύτητες αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες Vectoring, Super Vectoring και Fiber-To -The Home αλλά και το VDSL που ήδη γνωρίζεις.
Το δίκτυο οπτικών ινών είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για πρόσβαση στο Internet. Επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων με την ταχύτητα του φωτός, μέσα από καλώδια με πάρα πολύ λεπτά γυάλινα νήματα, τις οπτικές ίνες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα νέες εκπληκτικές ταχύτητες που μελλοντικά μπορούν να φτάσουν μέχρι και 1Gbps!
Μάθε πώς τα νέα Προγράμματα COSMOTE Double Play Fiber φέρνουν το γρήγορο Internet στην πόλη σου, στη γειτονιά σου και σύντομα στο σπίτι σου!
Το COSMOTE Fiber
είναι στην πόλη σου
Το δίκτυο οπτικών ινών έρχεται στην πόλη σου, μέσα από το δίκτυο κορμού που σήμερα έχει ξεπεράσει τα 43,000 χιλιόμετρα φτάνοντας στα Αστικά Κέντρα της χώρας. Από αυτό το σημείο και εάν το σπίτι σου απέχει 500-700 μέτρα από το Αστικό Κέντρο που καταλήγει η οπτική ίνα μπορεί να έχεις με την τεχνολογία VDSL ταχύτητες έως 50Mbps.
+
Το COSMOTE Fiber
είναι στη γειτονιά σου
Από τα Αστικά Κέντρα, η οπτική ίνα διασχίζει την πόλη και φτάνει στις καμπίνες τηλεπικοινωνιών –τα λεγόμενα ΚΑΦΑΟ- που βλέπεις διασκορπισμένες στις γειτονιές. Από το σημείο αυτό μπορούν να φτάσει στο σπίτι σου μία σύνδεση με ταχύτητα έως 200Mbps με τεχνολογία VDSL Vectoring & Super Vectoring.
+
Το COSMOTE Fiber
είναι στο σπίτι σου
Πολύ σύντομα, από την καμπίνα, η οπτική ίνα θα μπορεί να έρχεται στο σπίτι σου και τότε θα μπορείς να απολαμβάνεις 100% Fiber με υπέρ-υψηλές ταχύτητες που θα φτάνουν το 1 Gbps, αφού δεν θα μεσολαβεί κανένα άλλο υλικό.
+
 
Δέσμευσή μας η πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σου στο μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών
Για πρώτη φορά μπορείς να γνωρίζεις ποια θα είναι η πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σου πριν την αγοράσεις, με τη Δέσμευση Πραγματικής Ταχύτητας του δικτύου COSMOTE Fiber. Τώρα μπορείς να γνωρίζεις τις υψηλές ταχύτητες -από τη χαμηλότερη έως και την υψηλότερη- που θα έχεις πραγματικά στο σπίτι σου, πριν αποφασίσεις ποιο πρόγραμμα ταιριάζει στις ανάγκες σου.
❯ Μάθε περισσότερα
Δυνατό σήμα παντού στο σπίτι
Η τελική ταχύτητα που θα απολαμβάνεις από κάθε συσκευή σου όταν βρίσκεσαι στο σπίτι, δεν εξαρτάται μόνο από την ταχύτητα συγχρονισμού του router σου. Η ταχύτητα που θα έχεις καθώς χρησιμοποιείς ένα κινητό ή tablet μέσα από το WiFi του σπιτιού σου, επηρεάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις ιδιαιτερότητες κάθε σπιτιού. Ανάλογα με το σπίτι σου υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός για να βελτιώσεις την κάλυψη του wifi.
Δες εδώ τα διαθέσιμα προϊόντα
Πιο γρήγορο Downloading & Uploading
Κατεβάζεις ό,τι θέλεις όπως αρχεία μεγάλου όγκου, μουσική, videos μέχρι 8 φορές πιο γρήγορα ενώ τo uploading γίνεται πραγματικά μέσα σε δευτερόλεπτα. Μοιράζεσαι φωτογραφίες και videos μέσα σε 1 λεπτό και ανεβάζεις 35MB σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα!
Oι μετρήσεις αφορούν στην ονομαστική ταχύτητα του προγράμματος COSMOTE Double Play Fiber 200 σε σχέση με το COSMOTE Ηome Double Play 24
Όλες οι συσκευές ταυτόχρονα online
Συνδέεσαι στο Internet με πολλές συσκευές την ίδια στιγμή. Τηλεοράσεις, φορητοί υπολογιστές, smartphones, tablet, εκτυπωτές, συστήματα οικιακής ασφάλειας, κονσόλες παιχνιδιών και πολλά άλλα, με το COSMOTE Fiber είναι ταυτόχρονα on line για να κάνεις περισσότερα μέσα σε λιγότερο χρόνο.
Αδιάκοπο HD Video Streaming
Απολαμβάνεις live streaming σε high definition και on demand videos με μεγαλύτερη ευκρίνεια και ρεαλισμό. Ακόμα κι αν κάποιος κάνει παράλληλα video streaming από την ίδια σύνδεση, εσύ δεν χάνεις στιγμή από αυτό που παρακολουθείς.
Super εμπειρία online gaming χωρίς καθυστερήσεις
Ζεις το online gaming με τη καλύτερη απόκριση από ποτέ χωρίς καμία απολύτως διακοπή. Πλέον μπορείς να αντιμετωπίζεις κάθε online «πρόκληση» αντιδρώντας αστραπιαία και αποτελεσματικά!
Ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα με την ενίσχυση του δικτύου κινητής!
Με την αποκλειστική και πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE Speed Booster μπορείς να συνδυάσεις τις ταχύτητες σταθερής και κινητής. Έτσι, η ταχύτητα του σταθερού Internet μπορεί να αυξηθεί ακόμα και έως και +60Mbps, μέσω COSMOTE 4G..
❯ Μάθε περισσότερα
Το WiFi σου σε ακολουθεί παντού!
Το WiFi του σπιτιού σου σε ακολουθεί παντού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με την αποκλειστική υπηρεσία COSMOTE My WiFi που σου δίνει τη δυνατότητα να συνδέεσαι εντελώς δωρεάν μέσω WiFi σε περισσότερα από 360.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 20 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.
❯ Μάθε περισσότερα
Απόλυτη ασφάλεια στο Internet σε όλες τις συσκευές
Το COSMOTE Total Security είναι μια ολοκληρωμένη λύση online προστασίας για έως 5 συσκευές (PC, Laptops, smartphones ή tablets), με Anti-virus, Firewall, Anti-spam, Banking Protection, Parental Control, Browsing Protection και Mobile Finder.
❯ Μάθε περισσότερα
Όλα τα αρχεία σου, παντού, μαζί σου
Με το COSMOTE Cloud έχεις 5GB δωρεάν storage για να αποθηκεύεις, να διαχειρίζεσαι και να μοιράζεσαι με ασφάλεια, φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία από όλες τις συσκευές σου, με την οικογένεια και τους φίλους σου.
❯ Μάθε περισσότερα
Τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiber παρέχονται από τον ΟΤΕ.