Δράσεις Στήριξης ΜΚΟ για Παιδιά


Η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά αποτελούν διαχρονικές αξίες για εμάς στον Όμιλο ΟΤΕ, γι’ αυτό και τα τελευταία 17 χρόνια υλοποιούμε το Πρόγραμμα Στήριξης Φορέων οι οποίοι φροντίζουν παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Κάθε χρόνο, προσφέρουμε οικονομική βοήθεια σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άλλους κοινωφελείς φορείς που φροντίζουν παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας ή οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Το ετήσιο ύψος στήριξης των φορέων ανέρχεται σε 550.000€ και συμβάλλει στην κάλυψη εξόδων λειτουργίας και προσωπικού, καθώς και σε άλλες δαπάνες των φορέων, όπως αγορά νοσοκομειακού εξοπλισμού, κτιριακές υποδομές, επιπλέον εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα για παιδιά, προγράμματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού.

Από την αρχή του Προγράμματος, ως Όμιλος ΟΤΕ έχουμε διαθέσει πάνω από 7.000.000€, ενισχύοντας το έργο πάνω από 55 φορέων που φροντίζουν παιδιά.

Για να μάθεις για τις άλλες δράσεις του Ομίλου ΟΤΕ με αντικείμενο τη στήριξη των παιδιών και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και τη συνολική κοινωνική προσφορά του Ομίλου ΟΤΕ, κάνε κλικ εδώ.
 

facebook
instagram
youtube
twitter